Statistics

miercuri, 30 martie 2011

Cluburi :

LEMON BIKERS
= STUNT RIDE =






     Nu am mai postat de ceva timp pe blog si as vrea sa imi cer scuze, insa am materiale noi noi legate de motociclism, pe care sunt sigura ca sunteti nerabdatori sa le cititi.
     Acum ceva timp am avut o intalnirea foarte interesanta cu o parte din membrii clubului moto "LEMON BIKERS". Am purtat o discutie captivanta despre infintarea clubului si despre Stunt ride-ul in Romania.












     Personal, cred ca dezvoltarea stunt-ului in Romania este in floare si cred ca are mari sanse de promovare printre ai nostri motociclisti, avand in vedere ca de cele mai multe ori cand tinerii invatacei intreaba prima data la scoala cum sa se dea pe o roata.
     Reprezentantii "LEMON BIKERS" (Lamaie, Varu, Corina, Nana, Bujie, Adam si Buduru) sunt printre primii oamni ce au adus inovatii in cadrul stunt-ului, iar Lamaie reprezinta un idol pentru multi ce isi doresc sa practice acest sport extrem.



     Povestea lui Lamaie este una foarte interesanta, pe parcursul conversatiei am aflat cum a inceput si ce l-a facut sa se perfectioneze in acest domeniu. Lipsa lui de entuziasm fata de motocicleta pe care a avut-o la inceput (Suzuki Bandit) s-a doveit a fi un lucru bun pentru ca a inceput sa o exploateze la maxim, nestiind foarte multe lucruri legate de stunt ride.


     Marele inceput al stunt-ului romanesc a avut loc in cadrul evenimentului "STUNT RIDE 2009", unde Lamaie a avut debutul alaturi de concurenti de talie mondiala. Prima reprezentare a lui a avut ca si urmari invitatii la evenimente precum "X-TEAM RACING", ce a avut loc pe aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta, dupa numai 7 zile de la prima prezentare. Apoi au urmat evenimente precum"ALL START DRIFT 2010"(organizat de Vitantis Shopping Center), "MOTOR FEST 2010" (organizat de East Side Dogs), "MOTOR PARTY"(Suceava) sau "Intrunirea BUKOWINA MOTOR CLUB"(Radauti).




     Anul acesta intreaga echipa pregateste show-uri interesante pe care le vor prezenta la evenimentele la care vor fi invitati. Pentru a le urmari puteti intra pe site-ul lor oficial de care se ocupa GRASSU (un tip super de treaba ce m-a ajutat sa aranjez intalnirea cu "LEMON BIKERS": 

www.lemonbikers.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu